• Dansk
  • English
  • Deutsch

Velkommen til Pension Elmehøj Bed & Breakfast

Rolige omgivelser – god beliggenhed Møn

Ferie på Møn

Pak kufferten og tag til Danmarks dejligste ferieø, hvor naturen tager imod dig med åbne arme. Her er stranden, skoven og landsbyen altid indenfor rækkevidde – den perfekte kulisse til en rolig, men spændende ferie.

I hjertet af Østmøn byder Pension Elmehøj dig indenfor til en sand bed and breakfast-oplevelse. Sov i lyse, klassiske værelser og vågn op til en morgenmadsbuffet med et bredt udvalg.

Overnatning for alle familier

Vi tilbyder 23 værelser med 50 senge til familier i alle størrelser. Overnat som enkeltperson eller par i vores dobbeltværelser, eller book et familieværelse til tre eller fire personer. I vores to hyggelige tekøkkener kan du lave mad, og i TV-stuen kan familien se fjernsyn eller hygge med et brætspil.

Vores store have rummer alle feriegæster med plads til både trampolinspring, en fodboldkamp, børn på legepladsen og et rolig hjørne i sommersolen, hvor du kan nyde din kaffe. Med udsigt til naboen, den næsten tusind år gamle Elmelunde Kirke, er du altid tæt på den mønske kulturarv.

Vandretur tæt på den mønske natur

Tag vandrestøvlerne på og gå på Camønoen langs Møns skovstier, strande og landeveje. Pension Elmehøj er et officielt Camønostop, hvor du kan beundre den klassiske Camønebænk i vores have.

Skub vandrestøvlerne af og tag et hvil hos os, imens du lader op til imorgens gåtur. Her kan du købe frosne retter tilberedt hos den lokale slagter i Stege by, købe øl, vand, snacks og vin, som du kan nyde under din vandrepause.

Fortsæt dagen derpå mod den bøgegrønne klinteskov, der gemmer på Møns Klint – et storslået stykke natur, som er en unik del af øens identitet.

Seværdigheder og attraktioner lige om hjørnet

8 kilometer fra Pension Elmehøj ligger Stege by, som kan charmere dig med sit gamle bybillede. Gå en tur gennem Storegade og besøg de mange butikker og restauranter, som pryder gaden hele vejen til havnen, hvor aborrer svømmer i vandkanten.

Møn har mange fantastiske steder både til ferskvands- og kystfiskeri. Hvis ikke du har fiskestangen med, kan du i stedet besøge Møn Is, hvor børn kan klappe køerne samtidig med, at hele familien nyder en hjemmelavet is.

Uanset om man vil spille golf, tage på museum eller besøge et galleri, så er der altid en ny og spændende aktivitet at opleve på Møn.

Jeg glæder mig til at se jer.

Brit Olifent

 

Kontakt info

Pension Elmehøj
Bed & Breakfast

Kirkebakken 39, Elmelunde
DK- 4780 Stege

Email: [email protected]

Mob.: +45 31 44 40 35
Fax: +45 72 62 34 57
Pvt.: +45 55 81 35 35

Booking

ONLINE BOOKING